De Barn

een dynamisch hoveniersbedrijf gevestigd in het hart van de bollenstreek.

Alles ademt bij ons GROEN : naast Tuinaanleg en Beplantingen voeren wij regelmatig Tuinonderhoud uit op al onze projecten in Noord en Zuid Holland. Al ruim 15 jaar  staan wij garant voor hoge kwaliteit en een klantvriendelijke samenwerking. Wij werken met een team van enthousiaste vakgenoten die hun mannetje staan om uw project professioneel uit te voeren.

Onze diensten bestaan uit : Terrassen,  BestratingBeplanting,  Boom onderhoud, Grondverzet.  We bouwen Vijvers, Vlonders, Overkappingen, Pergola’s, Plantenbakken, Tuinkasten, Damwanden, Beschoeingen en, wanneer alles is aangharkt, drinken we graag  een lekkere kop koffie met de klant. Persoonlijke aandacht voor uw tuinproject gecombineerd met een moderne werkwijze, gemotiveerde en technisch onderlegde vaklieden bieden oplossingen op maat.

Een specialisme van De Barn is (duurzaam) bouwen. Wij houden rekening met het milieu waneer we materialen aan en afvoeren en adviseren in de gebruikte materialen voor de tuin.  We gebruiken slechts FSC hout of zacht hout wanneer dat kan.

De Barn verkoopt een ruim assortiment  Keramische Tegels vanuit haar showroom in Hillegom

Overkappingen, Veranda’s, Pergola’s en tuinhuizen maken we in overleg met u of uw architect. Daarna plaatsen we energie-zuinige verlichting zodat uw tuin ook ’s avonds toegankelijk en aantrekkeijk is.

Bespreek uw ’tuinprobleem’ met ons zodat we de oplossing kunnen aandragen”